Matematik

hjææææææææææææælp

28. oktober 2008 af patates (Slettet)

kan folk lave det her for mig

Bestem hvert af integralerne ∫_0^2 x^3 dx og ∫_0^2 x^(3/4) dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af Isomorphician

2                     2

∫f(x)dx = [F(x)] = F(2) - F(0) =

0                     0


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2008 af Isomorphician

...og find på en bedre overskrift næste gang...


Svar #3
28. oktober 2008 af patates (Slettet)

forstår ik rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

I #1 bruger han F for stamfuntionen til f .... bestem først denne


Skriv et svar til: hjææææææææææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.