Kemi

MOLARMASSE

29. oktober 2008 af line skovgaard (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med hvad

natriumcarbonat og natriumcarbonat decahydrat's molarmasser er ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Tjek de individuelle molarmasser af grundstofferne og læg dem sammen..


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2008 af sengul (Slettet)

Det kan du slå op i din kemi bog.

N = 14,01

C = 12,01


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2008 af mathon

M(Na2CO3) = 105,99 g/mol  

M(Na2CO3*10H2O) = 286,14 g/mol


Skriv et svar til: MOLARMASSE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.