Matematik

regneregler for differentialkvotient

29. oktober 2008 af jenny123456 (Slettet)

hej alle sammen:) er virkelig lort til mat så tænkte på om nogen kunne hjælpe mig med den her?:)

Det oplyses, at (f+g)'(2)=1og (f-g)'(2)=9. Bestem f'(2) og g'(2)

gerne med mellemregninger så jeg kan se om jeg så kan fatte det hehe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

(f+g)' = f'+g'=1

(f-g)'=f'-g'=9

To ligninger med to ubekendte.


Skriv et svar til: regneregler for differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.