Matematik

differentialligningen

29. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

jeg vil lige være sikker

√x*y'=x-e^2y er lig med dy/dx=x-e^2y  ??

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du mangler kvadretroden af x på venstresiden i dit andet udtryk. Det du egentlig spørger om er for mig at se, om y'=dy/dx.. Og det passer.


Svar #2
29. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

altså jeg spurgte om når man skriver √x*y' betyder det så det samme som y' eller dy/dx. men jeg kan se nu at det ikke gør.. nu er jeg lidt forvirret? vil du ikke omskrive den. så den ser overskuelig ud


Skriv et svar til: differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.