Matematik

Ligning.. Haster

30. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Heej, her er en ligning som jeg ikke kan finde ud af, håber I kan hjælpe mig..

Løs ligningen..

2^x = 3

mht x !


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Isomorphician

Hint: Logaritmeregnereglerne


Svar #2
30. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

???????????????


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

log(an) = n*log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

2x=3

<=>

x*log(2)=log(3)

Prøv selv herfra.


Svar #5
30. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Når, taak .. :d


Svar #6
30. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

2x = 3 <=> log(2x) = log(5) <=> x * log(2) = log(5) <=> x = log(5) / log(2)=


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2008 af mathon

...genlæs #4 ordenligt...


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvor fik du log(5) fra? Der skal stå log(3). Ellers er svaret rigtigt.


Svar #9
30. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Ups, :b
Taak ..


Skriv et svar til: Ligning.. Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.