Matematik

hvad nu

30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

4x2=100

så kommer der til at stå

4x2-100

a=4

B=0

c= -100

hvad gør man når man ikke har nogen b værdi


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Isomorphician

....igen.....én tråd er nok....

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=592492


Svar #2
30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

hvordan regner jeg den sså når jeg når til og sku renge x ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af freak_haha (Slettet)

4x^2=100

x^2=(100/4)

sqrt(x^2)=sqrt(100/4)


Svar #4
30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

forstår det virkelig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2008 af Isomorphician

4x2 = 100

divider med 4 på begge sider:

x2 = 25

tag kvadratroden på begge sider:

x = ±5


Skriv et svar til: hvad nu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.