Matematik

mangler lidt hjælp

30. oktober 2008 af myself12 (Slettet)

hey har brug for hjælp til følgende opgave:

Bestem tallene s og t således at: c = s * a + t * b

a = (2 over 3)  b = (-6 over 4)    c = (11 over 0)

hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

11 over 0?.. Den hopper jeg ikke på.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af Isomorphician

Hint:

To ligninger med to ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

en 2D vektorligning giver altid 2 ligninger...


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/137989


Skriv et svar til: mangler lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.