Kemi

reaktionsskema

30. oktober 2008 af crew (Slettet)

e. Opskriv et reaktionsskema for reaktionen og angiv hvilken reaktionstype der er tale om.

c-c=c-c-c + i2 -----> C2H10i2

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: C2?


Svar #2
30. oktober 2008 af crew (Slettet)

JA? Eller jeg ved det ikke? Hvad er fejlen?


Svar #3
30. oktober 2008 af crew (Slettet)

Hvad med c-c=c-c-c + i2 -----> C2H10i2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2+3: Jeg tæller da 5 carbonatomer.


Svar #5
30. oktober 2008 af crew (Slettet)

#3 hov, jeg mener c-c=c-c-c + i2 -----> C5H10i2


Svar #6
30. oktober 2008 af crew (Slettet)

Okay. :) tak. så det er care 2 der skal skiftes ud med 5?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#6: Umiddelbart ja. Husk lige at svare på hvilken reaktionstype, der er tale om.


Svar #8
30. oktober 2008 af crew (Slettet)

jamen hvad er det for en reaktionstype? Hvordan finder jeg ud af det=?


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#8: Nu er det godt nok længe siden, jeg har haft den her slags i kemi, men du skal kigge på hvad der sker under reaktionen. Bemærk i sær hvad der sker med bindingerne imellem carbonatomerne.


Skriv et svar til: reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.