Matematik

Haster!

31. oktober 2008 af Mastellaista (Slettet)

Hej, skal udarbejde en opgave om vektorregning, men er sgu rimelig blank på de forskellige spørgsmål. Selvfølgelig har jeg nogle teorier og idéer, men vil gerne være sikker. Et link til opgaven, som i øvrigt handler om sejlads, ses forneden:

C:\Users\Jalle\Desktop\Kursusopgave.pdf

Indtil videre har jeg beregnet  mig frem til dette i opgave 1:

Da kun to krafter påvirker skibet, nemlig strømmen og egen drivkraft, startede jeg med at finde vektoren for disse to:

Strøm= 3*cos120 / 3*sin120

(120 fandt jeg ved at lægge 30 og 72, samt 18, som jeg fandt, sammen, hvilket jo giver 120 grader).

Herefter begynder omregningen af sømil:

18 sømil pr. rime * 1852 m pr sømil = 33336 m pr time.

33336 m pr. time / 60*60 sek pr. time = 9,26 m pr. sek

herefter finder jeg skibets vektor:

Skib= 9,26*cosv / 9,26*sinv

Herefter kan jeg beregne vinklen, men her kan jeg desværre ikke komme videre end det her:

tan18 = modstånde / hosliggende

il virkelig påskønne noget hjælp. Men tak fordi i overhovedet gad at læse det her igennem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Af gode grunde kan vi ikke åbne dit link her. :)


Svar #2
31. oktober 2008 af Mastellaista (Slettet)

i kan jo bare kopiere det op i browservinduet, hvorefter det vil komme frem som en pdf-fil.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2008 af janko (Slettet)

#2 Nope!

Linket er jo på din computer på dit c-drev. Opload opgaven på www.peecee.dk :)


Svar #4
01. november 2008 af Mastellaista (Slettet)

#3

Ja okay, kan godt se problematikken i dét.

Men her ihvertfad et link med pdf-filen:

http://peecee.dk/upload/view/138162
 


Skriv et svar til: Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.