Matematik

andengradspolynomium

01. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

jeg skal bestemme koordinatsættet til toppunktet for den givne graf f. det har jeg gjort, men hvordna finder jeg skæringen med x-aksen?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af mathon

f(x) = 0


Svar #2
01. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

jeg skal bare sætte noget i x og se om det passer med grafen? Det har jeg lige gjort og det ser meget rigtigt ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2008 af mathon

f(x) = y = ax2 + bx + c, a≠0

f(x) = 0 = ax2 + bx + c
dvs.
du løser 2.gradsligningen


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.