Matematik

Differentialregning

01. november 2008 af bobbyhej (Slettet)

En funktion f er givet ved

f(x) = 2 for x<0

f(x) = 3-x for x≥0

Undersøg om f er kontinuert i x=0

Hvad gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af c_aastrup

Du skal undersøge om den hopper i x = 0

Du har at

grafen hopper altså i x = 0 og f er dermed ikke kontinuert.

Forstår du hvad jeg skriver og min notation?


Svar #2
01. november 2008 af bobbyhej (Slettet)

 tjah, ikke helt!?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

f(x)→2 for x→0- er en hurtig skrivemåde for at x går mod 0 fra venstre, altså for følgende:

For givet h>0 er f(x-h)=2 så heraf sluttes limh→0f(x-h)=2


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Øh i For givet h>0 er f(x-h)=2 så heraf sluttes limh→0f(x-h)=2 burde x være erstattet med 0, altså

For givet h>0 er f(0-h)=f(-h)=2 så heraf sluttes limh→0f(0-h)=2

................... mig lidt for hurtig :-(


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.