Matematik

differentiallinger

02. november 2008 af Olviro (Slettet)

hej nogen der kan hjælpe mig og forklarer hvad de gør.. kan ikke  finde ud af det her...

N´(t) = a*N(t)*(M-N(t))

N(0)=3000    N´(0)=3600 og  N(t) --> 15000 går N´(t) --> uendelig

på forhånd tak Jesper


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er opgaven?


Svar #2
02. november 2008 af Olviro (Slettet)

bestem a og M


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvis du indsætter t=0 i ovenstående kan har du en ligning med 2 ubekendte - prøv at benytte de andre oplysninger til endnu en ligning med 2 ubekendte og du kan nu løse de to ligninger med 2 ubekendte.


Skriv et svar til: differentiallinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.