Matematik

0-regl

02. november 2008 af KME89 (Slettet)

Hvad vil det sige at bruge 0-reglen?

Fx

97,5*e^(-0,39*t)(1-0,39t) = 0...(brug nul-reglen!)

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2008 af c_aastrup

Nulreglen er blot at

a*b = 0

er opfyldt hvis a = 0 eller b = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2008 af c_aastrup

Og i dit tilfælde, hvis jeg læser det korrekt

Idet a aldrig kan være 0, må det være b som er 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2008 af c_aastrup

Argh. Et nul for meget. Der burde stå


Svar #4
02. november 2008 af KME89 (Slettet)

okay tusind tak nu jeg med på det ;)


Skriv et svar til: 0-regl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.