Matematik

Koordinatsystem

05. november 2008 af sira (Slettet)

I et koordinatsystem er der givet punkterne A(3,1), B(8,4), C(3,9) og D(-2,6).

a) Gør rede for, at firkant ABCD er et parallogram?

b) Bestem arealet af parallelogrammet?

c) Bestem vinkel A?

d) Bestem koordinatsættet til diagonalernes skæringspunkt?

e) Bestem vinklerne mellem diagonalerne i parallelogrammet?

Hjælp :-( Jeg er LOST Hjælp :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af mathon

...vis at
vektorerne
AD og BC
samt
AB og DC

har samme retningsvinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af mathon

vektor_AD =[-2-3,6-1] = [-5,5] med tan(V) = (5/(-5)) = -1

vektor_BC =[3-8,9-4] = [-5,5] med tan(V) = (5/(-5)) = -1
.................
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2013 af mary94 (Slettet)

Jeg sidder med samme opgave nu ? 

Hvordan kommer man videre med resten af opgaven ? 


Skriv et svar til: Koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.