Matematik

Geometri

05. november 2008 af Hr. Studie (Slettet)

Hejsa

Jeg skal udregne en trekants areal:

T = 1/2 * h * g

h = højden, kan udregnes via disse formler:

T = 1/2 * a * b * SinC

T = 1/2 * b * c * SinA

T = 1/2 * a * c * SinB

Jeg har fundet et ekempel i min matematikbog;

T = 1/2 * b * c * SinA

T = 0,5 * 28 * 37 * Sin(117)

T = 461,541

Men når jeg taster det ind på lommeregneren giver det: -357,264

Er der nogen, som kan hjælpe mig?

Jeg skal bruge dette eksempel til at løse en opgave, så hvis jeg ikke forstår resultatet i dette eksempel, er det lidt svært for mig at udregne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af mathon

T = 1/2 * ha * a

T = 1/2 * hb * b

T = 1/2 * hc * c


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af mathon

...prøv at
skifte gradmål
fra RADIAN til DEGREE


Svar #3
05. november 2008 af Hr. Studie (Slettet)

Hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

Det afhænger af hvilken lommeregner du har...

men tryk på mode-knappen... og ændrer hvor der står "angle" fra radian til degree


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2008 af mathon

TI-89

MODE
Angle -> 2: DEGREE
HOME


Svar #6
05. november 2008 af Hr. Studie (Slettet)

Okay, nu giver det mere mening.

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.