Matematik

Cosinus og sinus

06. november 2008 af *m_m* (Slettet)

Hvad står cot(v) og csc(v) i forhold til cosinus og sinus?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

cot(v) = cos(v)/sin(v) = 1/tan(v)

csc(v) = 1/sin(v)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

.... og for fuldstændighed så er

sec(v)=1/cos(v)

men det er godt nok sjældent man ser disse i dansk faglitteratur ... Med tiden ryger de nok også samme vej som crd(v) = 2 sin(v/2)), versin(v) = 1 − cos(v) = 2 sin2(v/2)) m.fl.


Skriv et svar til: Cosinus og sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.