Matematik

Hjælp

06. november 2008 af juleman (Slettet)

Hey, jeg ville rigtig gerne have et svar på hvordan man finder

overfaldearealen på en boks/kasse lign.  og en anden ting hvordan man finder areal på alle mulige former. F. eks cirkel, femkant, sekskant, rektangel, cirkel, flad cirkel, kasse, rumbe, parallelogram, kegler og cylinder.

/. PÅ FORHÅND TAK! .\


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

...det lyder som om, det er længe siden, du har haft matematikbogen inden for rækkevidde...


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2008 af mathon

kasseoverflade: lav en skitse

Ov = 2*L*B + 2*H*B+2*H*L = 2(LB+HB+HL)

...dit spørgsmål synes at tyde på, at du ikke helt kender forskel på  areal og rumfang...


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2008 af palwasha (Slettet)

det står nok omme bag i din bog.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2008 af mathon

areal af regulær n-kant (alle sider, s er lige store)

A = (n/4)*cot(180°/n)*s2

...hvis det ellers har mening for dig...


Svar #5
08. november 2008 af juleman (Slettet)

Har lige læst mit spørgsmål, ja det lyder som om jeg ikke ved foreskellen.. men jo det ved jeg .. rumfang er f.eks i kubikmeter osv. men areal kan være en firkants .. nå men tak i hvert fald .. er dårlig til matematik sååh. :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.