Matematik

eksponentiel notation

09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

beregn tallene og angiv svarene i ekspnentiel notation med 4 betydende cifre:

a) 16,4*0,6413+18,8*0,8634

b) 3,37*0,04183+5,386*10-5

hvordan udregner jeg dette? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. november 2008 af Arctan (Slettet)

Benytter din lommeregner.


Svar #2
09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

tak  for det dejlige svar :)

nogen der har noget at tilføje som jeg kan bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2008 af Arctan (Slettet)

16.4·0.6413 + 18.8·0.8634 = 14.7473457 = 1.475·101

3.37·0.04183 + 5.386·10-5 = 0.0003 = 3.000·10-4


Svar #4
09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

taaaak :p jeg har ikke lige fundet ud hvordan man gør det på lommeregner endnu


Skriv et svar til: eksponentiel notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.