Matematik

haster...

10. november 2008 af oviya (Slettet)

forskrift for funtionen er f(x)=2*e^0,5847x.... løs ligningen f(x)=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt f(x) = 7 og isoler x. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2008 af KrilleBoyz (Slettet)

x=7/f


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2008 af KrilleBoyz (Slettet)

Prøv Microsoft Math

Den kan løse ligninger og regne alle former for geometri ud (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Det lærer man bare ikke så meget af. :)


Svar #5
10. november 2008 af oviya (Slettet)

men jeg kan da også solve den ... ka je ik det?

hvor jeg siger :

solve(2*e^0,5847x),x????


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2008 af mathon

7 = 2*e0,5847x

3,5 = e0,5847x

ln(3,5) = 0,5847x

x = ln(3,5)/0,5847


Skriv et svar til: haster...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.