Matematik

Skalafaktor

10. november 2008 af KrilleBoyz (Slettet)

Sidder med to ensvinklede trekanter, L og K

Vinkler på de to trekanter: C-90, A-20 og B-70

Siderne i L er: c - B =2 og v-a = 5

Siderne i K er: b - a = 11 og c - a = b1 og c - b = a1

skriv hvis i mangler noget, men det eneste jeg har, er det der, kan ikke selv fatte det.. Håber der sidder en og kan hjælpe..
 


Skriv et svar til: Skalafaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.