Matematik

Bevis af ret linje

10. november 2008 af Woodfarmer (Slettet)

Kunne ikke finde nogle emner der kunne hjælpe mig med følgende, og er lidt på bar bund..

Skal bevise følgende sætning:      ax + by + c = 0

a = -a/b     -     b = -c/b

Nogen der kan hjælpe? På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af mathon

ax + by + c = 0

by = -ax - c       der divideres med b

y = -(a/b)x - (c/b)


Svar #2
10. november 2008 af Woodfarmer (Slettet)

Det giver mening.. Tak


Skriv et svar til: Bevis af ret linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.