Dansk Historieopgave

Dansk/Historie opgaven 2.g??

11. november 2008 af daasbjerg6 (Slettet)

Hej Studieportal brugere..

Jeg skal skrive min dansk/historie opgave og er igang med at vælge emner.. jeg har haft mange forskellige emner, men har fået mindsket det ned til 3 emner nu..

Jeg har disse 3 emner og jeg vil gerne høre om der er nogen af jer der har skrevet om emnerne før og/eller ved om der er nogle af nedenstående emner der ikke er godt/meget materiale til eller der er svære at skrive om..

D-Dag

Stillehavs krigen (Pearl Habor og Hiroshima/nagasaki)

Den spanske borgerkrig

Jeg vil meget gerne høre nogle folk med erfaring og gode råd..

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2008 af CoSMoS

D-dag er der helt sikkert rigtig rigtig meget materiale om og andre der har skrevet om før, hvor du på den måde får det lidt nemmere. Ulempen er dog tilsvarende at det er svært for dig at komme med ret meget nyt, der ER ikke ret mange revolutionerende påstande du kan komme frem til.

Fordelen ved at skrive om den spanske borgerkrig (dem har der været flere af, men går udfra du mener den i 1930erne med Franco/fascisterne mod republikanerne) er at du er lidt mere frit stillet mht. hvad du nu finder spændende, og nemmere kan drage paralleller og linjer til andre begivenheder og få det ind i den store sammenhæng, hvor man ved at skrive om konkrete slag eller noget ret specifikt som stillehavs-delen af WW2 nemt kommer ud i nogle lidt forudsigelig beretninger om at "så skete det og det, og den ene part havde så og så mange tanks og hangarskibe". Jeg ville selv helt sikkert foretrække den spanske borgerkrig, men uanset hvad så held og lykke med det i hvert fald. My 50 cents.


Skriv et svar til: Dansk/Historie opgaven 2.g??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.