Matematik

koordinatsystem hjælp

11. november 2008 af ayahj (Slettet)

heeej

jeg kan ikke finde ud af at berange en graf når der fx. står  X= F(X)=½X+3 OG Y AKSEN ER -1 ,0,1 ,2,3  alså jeg skal berabge x aksen til y aksen hvordan gør jeg det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af mathon

y = f(x) = ½x + 3

½x = (y-3)

x = f -1(y) = 2(y-3) = 2y - 6

f -1({-1,0,1,2,3}) = {-8,-6,-4,-2,0}


Skriv et svar til: koordinatsystem hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.