Matematik

Bevis

11. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan beviser jeg følgende:

ln(x+y) - (ln(x) +ln(y))) = ln ((1/x) + (1/y))

Når jeg forsøger, ser det således ud:

ln(x+y) - ln(xy) = ln ((1/x) + (1/y))
og så kommer jeg ikke længere ;S Hvad kan jeg mere gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2008 af neze (Slettet)


(ln(x) +ln(y)) er det samme som ln(xy) er nok svaret:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

ln(x+y) - (ln(x) +ln(y))) =ln(x+y) - ln(xy)=ln((x+y)/(xy))=ln((1/y) + (1/x)) =ln((1/x) + (1/y))


Svar #3
11. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Dkuro Chan - Den forstår jeg!! (: Mange tak. SÅ jeg skal bare forsøge mig med at indsætte de passende regneregler for logaritmer (; I see... Prøver lige selv med en!


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.