Matematik

differentialligning

11. november 2008 af bob7003 (Slettet)

Hej.

Nogen der kan hjælpe med, at finde løsningen til denne differentialligning?

y'=sin(x)*y


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2008 af Exupery (Slettet)

Benyt desolve:

desolve(y'=sin(x)*y,x,y)

Husk at omstille lommeregneren til radianer!

Ellers har du muligheden for at kigge i din formelsamling for at se, at

y'=ky har løsningen y=cekx


Svar #2
11. november 2008 af bob7003 (Slettet)

OK, tak for svaret :-)

Jeg var ikke sikker på, at det var den løsning der skulle bruges...


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.