Kemi

pH i CH3COOH

11. november 2008 af Alloo (Slettet)

Hvordan beregner jeg pH i 0,100M CH3COOH??

På forhånd mange tak!


Svar #1
11. november 2008 af Alloo (Slettet)

pKs er i følge min bog = 4,76

er pH-værdien så givet ved:

pH = 0,5 · (pKs-logcs) = 0,5 · (4,76-0,100)=2,88


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2008 af mathon

pH = 0,5 · (pKs - log(cs)) = 0,5 · (4,76 - log(10-1)) = 0,5'(4,76 - (-1)) = 0,5*5,76 = 2,88
 


Skriv et svar til: pH i CH3COOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.