Matematik

Uendelig - logaritme

11. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan beviser jeg denne? ;S

Log (1/2) + log (2/3) + log (3/4)+......+ log(9/10) = -1? ;S


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

log(a)+log(b)=log(a*b)

Prøv at se om det hjælper dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du kan trække dem sammen:

log(1/2*2/3*3/4*...) = -1

Prøv at finde værdien af det uendelige produkt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Vent lidt. log(x) kan da aldrig blive 1.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

som #2 skriver kig på log(1/2*2/3*3/4*...*9/10) ... indmaden kan skrives som 9!/10!=1/10 ... så udtrykket er lig med log(1/10)=-log(10)=-1 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2008 af dnadan (Slettet)

#3 Det kan det da godt. log(10)=1, men mon ikke, at du mente -1, hvilket den også snildt kan blive.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Tsk tsk... russer. :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2008 af dnadan (Slettet)

#6 Hov hov ;D Intet er galt med at være russer, unge mand ;.)


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#7: Jo - For Daniel er der. :D


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#6 Jeg smutter nu :P

#7 Tak for en smule opbakning. :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#8 Hehe, så bliver man personlig. MatLab-fob! :P


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#10: MatLab-fob?


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. november 2008 af dnadan (Slettet)

#8 Så længe det blot er personlig 'had', så er det fint :P

- Men at gå imod alle, det er strafbart, og koster en bajer ;-D


Brugbart svar (0)

Svar #13
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#12: Nu er du ond, rus. :D


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. november 2008 af dnadan (Slettet)

#13 Det er meget muligt, alt for en kold bajer ;D


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#13 Du har selv været dér, du har selv været en rus :) - du er bare heldig, at du startede før mig :P Skal du ikke snart have en pause fra at læse, på sådan ca. et år? ;)


Brugbart svar (0)

Svar #16
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#14 Hørt! :D


Brugbart svar (0)

Svar #17
11. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

#6 er du ikke selv russer ... prøv at løse hvad du præcis skrev i #2 ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #18
11. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#17. Sådan, godt skrevet! :D hehe. Svaret står i #4.


Brugbart svar (0)

Svar #19
11. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#17: Jeg er ikke med. Jeg opskrev blot, hvad det kan omskrives til.


Brugbart svar (0)

Svar #20
11. november 2008 af dnadan (Slettet)

#19 Monstro, at der ikke hentydes til, at du glemte at skrive sidste faktor i den endelige række ind :-)


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.