Matematik

differentialligning

12. november 2008 af anderss-deluxe (Slettet)

dh/dt=(r^2/R^2)*√20h(t), t>=0

bestem et regneudtryk for h(t).

nogen der kan hjælpe med dette?


Svar #1
12. november 2008 af anderss-deluxe (Slettet)

det er dh/dt=-(r^2/R^2)*√20h(t), t>=0

sorry


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Sættes y=h(t) og k=-(r2/R2)*√20 ser diff.ligningen således ud y ' = ky ... som du jo nok kan genkende ..


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.