Kemi

hmmm lidt hjælp? Ionprodukt!

12. november 2008 af Alloo (Slettet)

På baggrund af et forsøg skulle jeg beregne ionproduktet for nogle opløsninger.

[Pb2+]·[I-]2

Det første resultat: 7,82·10-9

Det andet resultat 4,14·10-9

Envidere er disse værdier brugt til dette:

Forsøg 1: [Pb2+] = 0,0048 og [I-] = 0,0013

Forsøg 2: [Pb2+] = 0,0039 og [I-] = 0,0010

Så er mit spørgsmål:

Hvad er de mulige fejlkilder? Og hvorfor har den ikke samme værdi, hvad skyldes det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af mathon

se evt.
http://www.vejen-gym.dk/fagene/Kemi/Jacob/pbi2.doc


Skriv et svar til: hmmm lidt hjælp? Ionprodukt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.