Kemi

reaktionskinetik

12. november 2008 af ILikeTurtles (Slettet)

Hej,

Den korte af den lange er, at har jeg regnet en bestemt reaktions halveringstid til 180 M/s og hastighedkonstanten til 3,85*10^-3 s^-1. Næste spørgsmål i opgaven lyder:

bestem det tidspunkt, 90 % af den oprindelige mængde er spaltet og beregn reaktionshastigheden til dette tidspunkt.

Nogle bud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af Arctan (Slettet)

Kender du ikke til reaktionsordnen?


Svar #2
12. november 2008 af ILikeTurtles (Slettet)

reaktionen er af første orden.


Svar #3
12. november 2008 af ILikeTurtles (Slettet)

Hmm, er det ikke bare (A)=0,10*0,80 (altså den oprindelige konc.)??

Please folkens..!


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. november 2008 af frodo (Slettet)

du ved hvordan [A] udvikler sig som funktion af tiden. Udnyt dette til at finde tiden hvor {A]=0,1*[A]0

og v=k[A]=k*(0,1*[A]0)


Skriv et svar til: reaktionskinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.