Matematik

Diff. ligning hjælp..

13. november 2008 af kim19 (Slettet)

(dy/dx) -3y = x^2

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet (2,2)

Hvordan kan jeg komme igang med denne opgave. Håber meget en kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af mathon

(dy/dx) -3y = x2

dyo/dxo = xo2 + 3yo

dyo/dxo = 22 + 3*2 = 4 + 6 = 10

tangentligning:
y-2 = 10(x-2) ...............


Svar #2
13. november 2008 af kim19 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Diff. ligning hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.