Matematik

Ligning

14. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

hejsa :)

jeg har lidt problemer med en ligning..

3(x+1)+4=27-x


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2008 af mathon

3x + 3 + 4 = 27 - x


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2008 af joey-joe j1 (Slettet)

3x + 3 + 4 = 27 -x

4x + 7 = 27

4x = 20

x = 5  


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.