Kemi

Ph

15. november 2008 af mathi4293 (Slettet)

 Definer hvad pH er for en størrelse:

nogen der kan hjælpe, da jeg ikke forstod hvad der menes med størrelse


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2008 af mathon

hvad det er for en størrelse
kan betyde to ting

1)  hvad det egentlig betyder begrebsmæssigt

2) det fysiske at, en størrelse er en talværdi gange en enhed U = 3*volt,
v = 27*m/s

R = {R}*[R]


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2008 af mathon

1)   pH = -log([H3O+(aq)]

2)   pH = 4,5 (rensen)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2008 af mathon

...den danske kemiker S.P.L. rensen indførte begrebet (1909)


Skriv et svar til: Ph

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.