Matematik

Diagonal

16. november 2008 af PeterMathiasen (Slettet)

er der nogen der kan forklare mig

hvordan man beregner længden af en diagonal.

jeg har et rektangel med siderne 5cm x 2,2cm.

hvor jeg skal udregne diagonalen. 

jeg kan self bare tegne den og så måle den bag efter men så går det sjove jo af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af ibibib (Slettet)

Pythagoras


Svar #2
16. november 2008 af PeterMathiasen (Slettet)

 jeg har godt hørt om pythagoras. er det ikke a² * b² = c².


Svar #3
16. november 2008 af PeterMathiasen (Slettet)

 forstår stadig ikke helt hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2008 af JackDannyK (Slettet)

 det er a2 + b2 = c2

Diagonalen deler trekanten op i to retvinklede trekanter


Svar #5
16. november 2008 af PeterMathiasen (Slettet)

 ja men det er længden jeg prøver at beregne.

.???


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2008 af ibibib (Slettet)

52 + 2,22 = diagonalen i anden


Svar #7
16. november 2008 af PeterMathiasen (Slettet)

 så fes den ind Tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: Diagonal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.