Matematik

omregning

16. november 2008 af kris2303 (Slettet)

En tur er 335m lang, hvad er den gennemsnitlige kørehastighed i km/t når turen varer 50 sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0:


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2008 af juventuz (Slettet)

v=s/t

i dit tilfælde

v=335m/50s=6.7m/s=24.12km/t


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.