Matematik

eksponentialfunktion

17. november 2008 af CJN (Slettet)

f(x) = b*ax

hvis vi ved:

f(16) = 100 * a5,0

Hvordan betsemmer jeg så a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2008 af Isomorphician

Der er et eller andet galt.

f(16) vil betyde at du skulle indsætte 16 på x's plads.


Svar #2
17. november 2008 af CJN (Slettet)

Undskyld

f(0,5) = 100 * a0,5 = 16


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2008 af Isomorphician

100 * a0,5 = 16

√a = 0,16

a = ....


Svar #4
17. november 2008 af CJN (Slettet)

er det noget lign:

16=100*a5,0

16/100=a5,0

5,0√(16/100) = a

0,6931 = a

Okay?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2008 af Isomorphician

hvorfor er det lige pludseligt 5,0 i stedet for 0,5?


Svar #6
17. november 2008 af CJN (Slettet)

endnu en uopmærksom skrivefejl.. Undskyld :-(


Skriv et svar til: eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.