Matematik

procentstigninger

18. november 2008 af Shulla (Slettet)

hej jeg har en opgave der lyder sådan her:
Renten for studielån er 4 % om året  i studietiden. det første år nanna læser låner hun 21.600 kr.

a, hvor meget er lånet vokset til efter 3 år?

Altså vil gerne lige se om jeg gør det rigtige.
Sådan som jeg gør nu er 100 divideret med 21.600 * 4 = 18.518518

2 år 100 divideret med 18.518518 * 4 osv


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af mathon

G3 = Go*1,043 = (21.600 kr)*1,043 ...........


Svar #2
18. november 2008 af Shulla (Slettet)

undskyld men hvad er det der for noget? d; hvad betyder g3 og hvordan har du fået 1,04 i trejde


Skriv et svar til: procentstigninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.