Matematik

Differentialligning

18. november 2008 af Tnuggi (Slettet)

Hallo :)

Hvordan løser man følgende differentialligning i hovedet (altså uden hjælpemidler):

y'=ka-ay

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af mathon

y' = a(k-y) = -a(y-k)

(1/(y-k))*y ' = -a

kan nu løses med håndkraft .......


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.