Matematik

Haster

19. november 2008 af AkbarArian (Slettet)

hvordan finder jeg fart, når jeg har cyklet 42 km i 1 time og 20 min.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af vak94 (Slettet)

skal du ikk bare dividere Km med tid ?

42 / 1,2 = 35
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2008 af mathon

vmiddel = (42 km)/((4/3) time) = 31,5 km/t


Svar #3
19. november 2008 af AkbarArian (Slettet)

Kan du forklar lidt bedre mathon? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2008 af Ferk (Slettet)

 20 er en tredjedel af en time... dvs divider med (4/3) eller om du vil 1,333333333 = 31,5

eller 42/(1+(60/30)) :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2008 af Ferk (Slettet)

 hov... mente (60/20) selvf


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.