Matematik

Max + min.

19. november 2008 af Lemon2 (Slettet)

Jeg har følgende diff. ligning:

y`= sin(x)*y som går gennem P(pi/2 , 4).

a) Angiv den eksakte værdi a minimum og maksimum for f(x)

Nogen der kan hjælpe?

Jeg har fået f(x)=4*e^(-cos(x))


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af c_aastrup

Løsningen af din dif-ligning er rigtig.

Det eneste du har brug for at vide er a cos(x) maksimalt 1 om mnimalt -1 og dermed for din funktion er max og min værdierne 4*e^(-1)  = 4/e og  4*e^(1) = 4*e.


Svar #2
20. november 2008 af Lemon2 (Slettet)

Og hvorfor det egentlig ? :)


Skriv et svar til: Max + min.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.