Matematik

hurtig hjælp med at bestemme a og b i y=ax +b

19. november 2008 af Louise_C (Slettet)

min ligning er sammenhørende værdier af alder og længde for en krokedille

jeg har sammenhængen mellem længden L og alderen s.

Min ligning er L(s) = as + b

b er længden når den bliver født.

men hvad er a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

Den ændring der sker i krokodillens længde når alderen ændres en enhed.


Svar #2
19. november 2008 af Louise_C (Slettet)

må jeg gerne skrive det i min aflevering? 'ændringen' er ikke noget specifikt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

Kommer jo an på om du har givet en enhed. Typisk vil man jo måle en alder i år.


Svar #4
19. november 2008 af Louise_C (Slettet)

ja og længden er i cm.

kan du bruge det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

Så er svaret sådan set bare at a er det antal cm krokodillen vokser om året.


Svar #6
20. november 2008 af Louise_C (Slettet)

ok

mange mange tak skal du have


Skriv et svar til: hurtig hjælp med at bestemme a og b i y=ax +b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.