Engelsk

Bøjning af ord til datid

23. november 2008 af jenslyn22 (Slettet)

Hej jeg skal skrive alle disse ord i datid så hvis der lige var en der ville kigge om de er bøjet rigtigt?

nutid         datid

go = gone

know = knew

pay = payd

wear = worn

wake = woke

smell = smelt

hit = hit

spread = spread

blow = blew

build = built

shake = shook

fall = felt

fly = flew

teach = taught


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af Kysr (Slettet)

Go --> went


Svar #2
23. november 2008 af jenslyn22 (Slettet)

Tak:D


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2008 af Kysr (Slettet)

Så lidt. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2008 af bQnne (Slettet)

(stavefejl :) )

Pay --> paid

Shake --> shoke  (er jeg ret sikker på)


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2010 af obeypicturelove (Slettet)

fall ---> Fell

Felt er datid af Feel


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2011 af Sparklebunny (Slettet)

 Worn = wore (det andet er før datid) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. januar 2014 af kevs2000 (Slettet)

Taught = Tought ;)


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Dit forslag er forkert. Det er korrekt i #0 (teach, taught).


Skriv et svar til: Bøjning af ord til datid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.