Matematik

hjælp tak:)

21. oktober 2004 af annef123 (Slettet)
hvad er f'(x) hvis f(x)=(1/3)x^2???

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2004 af erdos (Slettet)

Læg dig på knæ foran computeren og undskyld for din fuldstændig latterlige overskrift, så skal jeg nok hjælpe!

Se endvidere:

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=60315

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2004 af Y.vs.J (Slettet)

f'(x)=2*(1/3)x
f'(x)=2/3x

Svar #3
21. oktober 2004 af annef123 (Slettet)

til Y.vs.J:

tak for hjælpen.. men har du set der stod "^2?



Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2004 af frodo (Slettet)

den passer!
Så der er nok bemærket potensen.

Svar #5
21. oktober 2004 af annef123 (Slettet)

ok, tak frodo:)

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. oktober 2004 af Y.vs.J (Slettet)

Ja, det er set..! man trækker 2 ned foran og ganger med det i stedet...!

Havde der nu stået 1/3x^3 skulle f'(x) være 3*1/3x^2 ..

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2004 af Y.vs.J (Slettet)

Man kan altid huske det efter:
f(x)=x^a
så er:
f'(x)=ax^(a-1)

Svar #8
21. oktober 2004 af annef123 (Slettet)

ok, tusind tak for det:)

Skriv et svar til: hjælp tak:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.