Kemi
Ækvivalenspunkter..
21. oktober 2004 af
Christine (Slettet)
Hmm.. okay, sagen er den, at jeg skal besvare om forbruget af 0,100 M NaOH ved 1. og 2. ækvivalenspunkt er i indbyrdes overensstemmelse.
Grafen er for en phosphorsyre der potentiometrisk titreres med 0,100 M NaOH.
Ved 1. ækvivalenspunkt er pH=5 og der er tilsat 8,5mL NaOH.
Ved 2. ækvivalenspunkt er pH=9 og der er tilsat 16,5mL NaOH.
Kan virkeligt ikke gennemskue det..
På forhånd tak.
Grafen er for en phosphorsyre der potentiometrisk titreres med 0,100 M NaOH.
Ved 1. ækvivalenspunkt er pH=5 og der er tilsat 8,5mL NaOH.
Ved 2. ækvivalenspunkt er pH=9 og der er tilsat 16,5mL NaOH.
Kan virkeligt ikke gennemskue det..
På forhånd tak.
Svar #3
21. oktober 2004 af Miarv (Slettet)
Phosphorsyre titreres trinvist og der bliver i teorien forbrugt lige meget NaOH for hvert trin, da syrerne reagerer med OH- i forholdet 1:1. Du har fået 8,5 mL og 8,0 mL, hvilket er meget fint for et forsøg.
Skriv et svar til: Ækvivalenspunkter..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
