Matematik

Hjælp

24. november 2008 af Necla (Slettet)

Vil du hjælpe???

En frakke koster 450kr. Ved kontant køb får man 10% rabat. Hvad koster frakken kontant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2008 af MigM (Slettet)

450 = 100%

450 / 100 = 1% = 4,5

4,5 * 90 = 405kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2008 af MigM (Slettet)

eller:

450 = 100%

vi skal finde 100% - 10% = 90%

450 * 0,9 = 405


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2008 af FætterFeta (Slettet)

Hvis du vil trække 10 % fra noget, kan du gange med 0.9.

Hvis du vil lægge 10 %  til noget, kan du gange med 1.1.

Hvis du vil trække 12 % fra noget, kan du gange med 0.88.

Hvis du vil lægge 12 % til noget, kan du gange med 1.12.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.