Matematik

forklare?

24. november 2008 af seriøs (Slettet)

jeg kender facit, men forstår ik, hvordan jeg kan trykke det ind på lommeren eller Ti interActive. ?

f(x) =750 • e^0,15x

f(x) = 750 • (e^0,15)^x

Hvordan bliver det ?

f(x) = 750 1,162^x      ???


Svar #1
24. november 2008 af seriøs (Slettet)

nå ok ..jeg bruger bare decimalet så :) hehe


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2008 af Jerslev (Slettet)

 #0: Hvad giver e^0,15, hvis du taster det ind? :)


Skriv et svar til: forklare?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.