Matematik

Kubikmeter!

25. november 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hej, jeg har den her opgave:

Omskriv til kubikmeter.

a) 52 dm3

b) 4,17 km3

c) 190 cm3

Hvordan omskriver man dem til kubikmeter?  Er der en formel ?

Være søde og skrive en formel til mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2008 af mathon

1000 dm3 = 1 m3

1 km3 = 109 m3

106 cm3 = 1 m3


Svar #2
25. november 2008 af Sally_933 (Slettet)

Ok. Så fx. i a. Så vil jeg gøre sådan..:

1000 dm3   --- 52 dm        
      x            ----  1 m3  =  1000 x 1 : 52 = 19,23. 

Er resultatet så 19,23. Er det rigtigt det som jeg har gjort? .. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2008 af mathon

52 dm3  =  (52/1000)*(1 m3) = 0,052 m3


Skriv et svar til: Kubikmeter!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.