Matematik

Ligning. (: Hjælp..

26. november 2008 af bellaa01 (Slettet)

Hej allesammen. (:
Hvordan løser man denne ligning?
(a+3)2

På forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er den lig med?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

(a+3)2

(a+3) * (a+3) = a2 + 3a + 3a + 9 = a2 + 6a + 9


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2008 af musepige18 (Slettet)

tror du mangler noget?

men hvis du ophæver parentesen kommer den til at se sådan ud

a+3 * a+3


Svar #4
26. november 2008 af bellaa01 (Slettet)

Hvordan man det blive til 3a, når man ikke kan plusse tal og bogstaver sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2008 af asif (Slettet)

Det er fordi paranteserne er ganget med hinanden, altså fx   3*a = 3a


Svar #6
26. november 2008 af bellaa01 (Slettet)

Nåh okay..
Derfor.. Tak for svaret allesammen! (:


Skriv et svar til: Ligning. (: Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.