Matematik

BEVIS?!

26. november 2008 af visuu1 (Slettet)


Hvordan beviser jeg at f(x)= (1/x)'  er F(x)'= -1/x^2 ved tretrinsreglen?

(hvor der bruges h)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2008 af peter lind

f(x+h)-f(x) =1/(x+h)-1/x. Sæt dette på en fælles brøkstreg.


Svar #2
26. november 2008 af visuu1 (Slettet)


1*x / (x+h) *x - 1*(x+h)/x*(x+h)

Jeg vil tro det er sådan her? (:


Svar #3
26. november 2008 af visuu1 (Slettet)


Kan dette passe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2008 af peter lind

Du skulle sætte det på en fælles brøkstreg ikke have 2 brøker med samme nævner. Tælleren bliver         x-(x+h) = fortsæt selv.


Skriv et svar til: BEVIS?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.