Matematik
Hjælp. haster!
21. oktober 2004 af
Christina2004 (Slettet)
I en trafikanalyse indgår følgende model for antal N(v) af biler, der pr. minut kan passere en bro.
N(v)=(17v)/(0,008v i anden + 0,2v + 4)
Hvor v (km/time) er den fart bilerne kører med
Bestem den fart, der ifølge modellen tillader flest biler at passere broen pr. minut.
Jeg har prøvet at differenserne nævneren men resultatet ser ikke så god ud.
Håber at nogen kan hjælpe mig !
N(v)=(17v)/(0,008v i anden + 0,2v + 4)
Hvor v (km/time) er den fart bilerne kører med
Bestem den fart, der ifølge modellen tillader flest biler at passere broen pr. minut.
Jeg har prøvet at differenserne nævneren men resultatet ser ikke så god ud.
Håber at nogen kan hjælpe mig !
Svar #1
21. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Du bruger din regel for division.
Lad os da blot se på nævneren:
W(v)=0,008v^2 + 0,2v +4
W'(v)=2*0,008v + 0,2
Lad os da blot se på nævneren:
W(v)=0,008v^2 + 0,2v +4
W'(v)=2*0,008v + 0,2
Skriv et svar til: Hjælp. haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
